De rechtbank in Brugge.
Volledig scherm
De rechtbank in Brugge. © Benny Proot

“Als Rocky wil vechten, moet hij in de boksring gaan staan”: Blankenbergse vechtersbaas riskeert 17 maanden cel na klappen op restaurant en slaan van buren

BlankenbergeEen 33-jarige Blankenbergenaar riskeert 17 maanden cel voor twee vechtpartijen in de badstad. Rocky V. takelde de zaakvoerder van een bistro zwaar toe, en ook zijn onderburen moesten het ontgelden.

  1. Peter De Clercq zegt restaurant vaarwel en opent winkel in Lippenslaan in Knokke: “Tijd om kennis te delen, na dertig jaar in de horeca”
    PREMIUM
    Knokke/Maldegem

    Peter De Clercq zegt restaurant vaarwel en opent winkel in Lippen­slaan in Knokke: “Tijd om kennis te delen, na dertig jaar in de horeca”

    Barbecuekoning en tv-presentator Peter De Clercq (51) sluit het hoofdstuk van zijn restaurant Elckerlijc in Maldegem af en opent donderdag een winkel op de Lippenslaan in Knokke. Zijn restaurant komt in handen van zijn dochters en hun mama. “In mijn winkel trek ik mijn levensverhaal door en verkoop ik alles wat je nodig hebt om buiten te leven en te koken.” Wij gingen al eens langs.