Lichaam gevonden in beek vlakbij Camping Dallas in Blankenberge.
Volledig scherm
Lichaam gevonden in beek vlakbij Camping Dallas in Blankenberge. © Jan Van Maele

Aangetroffen lichaam op camping hoogstwaarschijnlijk dat van vermiste Jimmy Vanhoucke (39)

Blankenberge/OostendeHet lichaam dat zondagmiddag werd aangetroffen in een beek nabij camping Dallas in Blankenberge, is hoogstwaarschijnlijk dat van de vermiste Jimmy Vanhoucke (39) uit Oostende. Dat laat het parket van Brugge weten. Jimmy Vanhoucke was sinds de avond van 27 januari vermist, nadat hij zijn woning in de Voorhavenlaan in Oostende verliet. 

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Grillchef van restaurant Njord en vader van drie sterft in tragisch ongeval: “Hij was een stuk van onze familie”
  PREMIUM
  Zeebrugge

  Grillchef van restaurant Njord en vader van drie sterft in tragisch ongeval: “Hij was een stuk van onze familie”

  Het team van het bekende rooftoprestaurant Njord in Zeebrugge is in diepe rouw. Hun grillchef Uke Thaqi (40) heeft het leven gelaten in een verkeersongeval. De kok, vader van drie jonge kinderen, viel wellicht in slaap achter z’n stuur en knalde tegen een boom. “Uke was een harde werker”, zegt zijn baas David Dendooven. “We zullen de eeuwige glimlach op z'n gezicht missen.”
 2. Blankenberge bouwt mee aan de toekomst tijdens Week van de Duurzame Gemeente: “De wereldwijde problematiek raakt ons ook op lokaal niveau”
  Blankenberge

  Blankenber­ge bouwt mee aan de toekomst tijdens Week van de Duurzame Gemeente: “De wereldwij­de problema­tiek raakt ons ook op lokaal niveau”

  Blankenberge neemt deel aan de vierde editie van de Week van de Duurzame gemeente, die loopt van 18 tot 25 september. Die week staat dit jaar in het teken van duurzame ontwikkelingsdoelen. Dit zijn zeventien doelen om van de stad tegen 2030 een betere plek te maken. “Het is op lokaal niveau dat zowel de uitdagingen als de oplossingen liggen”, zegt burgemeester Björn Prasse (Open Vld).