Rondjes rijden met zicht op de pier en de zee: generaties kinderen deden het sinds 1963 tijdens hun vakantie of een schooluitstap.
Volledig scherm
PREMIUM
Rondjes rijden met zicht op de pier en de zee: generaties kinderen deden het sinds 1963 tijdens hun vakantie of een schooluitstap. © rv

57 jaar lang raceten kinderen over bekende autodroom in Blankenberge. Nu zijn de gocarts verkocht

Na 57 jaar moet de bekende Autodroom voor gocarts in Blankenberge wijken voor werken die binnenkort beginnen aan de pier. Bij de uitbaters heerst onbegrip, omdat ze van de stad geen toestemming krijgen om de zaak elders op het strand verder te zetten. "Een stukje Blankenberge verdwijnt."

28 reacties

 • ingrid vermeire

  1 jaar geleden
  gewone animatie moet wijken voor "consummatie en geldverteer" heb er zoveel van genoten. in het begin van het seizoen hielpen we mee om het zand van de piste te scheppen om een uurtje gratis te mogen rijden met paardjes of go-carts. mooie tijden. alles moet verdwijnen.
 • Ria Engelen

  1 jaar geleden
  Er zal wel een rede voor zijn,kinderen laten bewegen in de gezonde zeelucht mag niet verloren gaan toch liefst een even goed alternatief.Blankenberge moet dringend leuke dingen aantrekken om er terug leven in te krijgen.
 • nancy Haemhouts

  1 jaar geleden
  Nostalgie. Was zalig als kind
 • Walter Van Criekinge

  1 jaar geleden
  Ik vrees dat de huidige burgemeester daar niet veel mee te maken heeft. Zulke beslissingen nemen duurt jaren.
 • David Bogaert

  1 jaar geleden
  Beter deze autodrome ingewerken in het nieuwe plan van de vernieuwde pier. Dit is toch perfect te verwezelijken en zelfs in hetzelfde materiaal als de rest van de pier waardoor het zeker geen oogzeer wordt. Het lijkt me toch een vrij tijdloos concept. Kleine kinderen blijven dit soort dingen toch graag doen zelf de iets grotere.
 1. Eindelijk weer toogpraat! Deze 7 bruine cafés in Brugge en aan de kust móét je een bezoekje brengen
  PREMIUM
  Brugge/Blankenberge/Beernem/Torhout/Zedelgem

  Eindelijk weer toogpraat! Deze 7 bruine cafés in Brugge en aan de kust móét je een bezoekje brengen

  Driewerf hoera! We mogen eindelijk weer aan de toog hangen in de kroeg. Dat bevordert niet alleen het sociaal contact, ook de cafébaas is daar natuurlijk bijzonder blij mee. En het schept een leuke sfeer in de tent. De ene toog is natuurlijk de andere niet, daarom selecteerden we voor jou zeven leuke adresjes in Brugge en aan de kust waar je zeker eens geweest moet zijn. Santé!