De onderhuidse chip van het Zweedse DSruptive Subdermals.
Volledig scherm
De onderhuidse chip van het Zweedse DSruptive Subdermals. © AFP

Zweeds bedrijf ontwikkelt chip om coronapas onderhuids te bewaren

Het Zweedse bedrijf DSruptive Subdermals heeft chips ontwikkeld waarmee mensen hun coronapas onderhuids kunnen bewaren. De chip kan daarna eenvoudigweg met een smartphone worden uitgelezen.

12 reacties

 • Regina Blanckaert

  1 jaar geleden
  Is dat het nieuwe leven,ingeplante chip om ons doen en laten te controleren,zoiets acht je toch niet voor mogelijk,science fiction in de hoogste graad,de mensheid is echt zot aan het worden
 • Joel Vandermeeren

  1 jaar geleden
  Dit is erover. Het brandmerken van mensen.
 • Hans Schuermans

  1 jaar geleden
  Het gaat nog komen binnen een paar jaar dat je de nieuwste smartphones kan kopen maar dat ze het op voorhand kunnen instellen waar je je bevindt op de kaart. Indien dat het geval is koop ik misschien terug een GSM.
 • Fred Kijzer

  1 jaar geleden
  Kunnen daar ook klantenkaarten op gezet worden? En misschien meteen ook al mijn paswoorden..
 • Baldr VanHoek

  1 jaar geleden
  Heel goed voor het vee dat achter prikkeldraad dient te worden gestuurd wat ze moeten doen. Voor personen kan dat ook wellicht nog volgens politici en de dreamers van de nieuwe wereldorde sinds 1990. Voor de goede orde gaat het hier niet over complottheorieën maar verregaande operationele impact zo hopen zij. Nog een paar vaccinaties en het vee is meegaand genoeg om dit te slikken zodat iedere kritische reflex weer wat verder staat.