Zwangere vrouw laat kleuter met opzet struikelen in restaurant

Rv
In China is een vrouw kop van Jut op sociale media door een filmpje waarop te zien is hoe ze een jongetje van vier jaar met opzet laat struikelen in een restaurant. Haar actie werd vastgelegd door een bewakingscamera en de beelden werden online geplaatst.

Op de camerabeelden is te zien hoe een jongetje vrolijk door het restaurant huppelt. De zwangere vrouw die aan de uitgang zit, is er duidelijk niet zo blij mee. Ze krijgt namelijk een plastic onderdeel van de deur tegen haar hoofd wanneer het kind uitbundig naar binnen loopt. Wanneer hij haar nog eens voorbijloopt, zet ze haar voet en de kleuter smakt tegen de grond.

De video lokt boze reacties uit op sociale media. De vrouw heeft zich intussen aangegeven bij de politie en haar excuses aangeboden. Ze moet omgerekend 129 euro boete betalen.
44 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Christine Laevers

  De verantwoordelijke in het restaurant had ook orde op zaken kunnen stellen.

 • alain vandezande

  en wat is er vooraf gebeurd? daar wordt er niet over gerept? kleutertjes kunnen echt irritant zijn omdat ouders hun kinderen niet meer onder controle hebben daar ze zelf gefocust zijn op hun mobieltje!

 • Ronald Mergits

  En wat is de boete voor de ouders van dat kind ?

 • WENDY RYPENS

  Wendy De Smedt Die mevrouw heeft groot gelijk, ik zou hetzelfde doen moest er zo'n irritante kleine op Duracells x keer aan mijn tafel voorbijrazen. Voor de ouders zou een beetje opvoeding niet misstaan.

 • Patrick Goebel

  Waarom boete betalen