Gosiame Thamara Sithole (37).
Volledig scherm
Gosiame Thamara Sithole (37). © Twitter

Zuid-Afrikaanse vrouw bevalt van tien baby’s, Guinness Recordboek doet onderzoek

Een vrouw in Zuid-Afrika is bevallen van tien baby’s. Een correspondent van de BBC heeft vandaag hierover bevestiging gekregen van een overheidsfunctionaris. Toch is en blijft enig voorbehoud op z’n plaats. Een collega-ambtenaar deelde de Britse publieke omroep mee dat hij de baby's zelf nog niet heeft gezien. Indien het klopt, heeft Gosiame Thamara Sithole (37) een nieuw wereldrecord beet. Het Guiness Recordboek doet onderzoek.

2 reacties

 • erik vercammen

  2 weken geleden
  @janna wat een kortzichtige reactie. Ja er is overbevolking in de wereld maar vergeet niet dat in de westerse landen er juiste en dalende geboorte trend is. Het is vooral Azië die te maken hebben met overbevolking. Ook had hij slechts een tweeling. Dat ze dan nog 3e kind willen kan ik begrijpen. Vele ouders hebben graag een jongen en een meisje en hun 1e was een tweeling dus misschien 2 jongens of 2 meisjes. Dat ze dan plots 10 bijkrijgen is wel wat! Hulp zal nodig zijn voor die ouders! Succes
 • Janna Friese

  2 weken geleden
  Als je 10 kinderen ineens baart moet er toch wel een IVF behandeling zijn voorafgegaan. Het kan natuurlijk ook op natuurlijke wijze zijn geweest en kun je er niets aan doen! Wat ik niet begrijp dat de vader zo enthousiast was, welke toekomst gaan al die kinderen tegemoet in deze rotte wereld? Kindjes hebben ook recht op een waardig leven!! Er is al overbevolking in deze wereld, waarom in dergelijke landen niet verplichten om anticonceptie te nemen?
 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.