Zoon begraaft zijn vader in gloednieuwe BMW

.
Twitter/@MailOnline .
Een Nigeriaanse man heeft zijn vader begraven in een gloednieuwe BMW van 75.000 euro. “Ik heb mijn vader altijd al een mooie auto beloofd”, zegt Azubuike.

De man, enkel bekend als Azubuike, woont in het Nigeriaanse dorpje Ihiala. Volgens lokale media zit hij er warmpjes bij, dus beloofde hij zijn vader een dure auto. Helaas stierf  hij voor Azubuike zijn belofte kon nakomen. Dus kocht Azubuike zijn vader postuum een dure BMW, met GPS om hem naar de hemel te begeleiden. Op een foto die intussen viraal gaat, is te zien hoe begrafenisondernemers de BMW in een graf laten zakken.

Niet iedereen blijkt even enthousiast over de stunt van Azubuike. Volgens sommigen is dergelijke decadentie onverantwoord.
33 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • vincent vankeerberghen

  Morgen is die wagen alweer opgegraven hoor ....

 • Caesar Lask

  Owie, schande! Hier verschiet men precies dat er ook Afrikanen met geld bestaan. Afrika is namelijk het rijkste continent van de aarde. Zonder kolonisatie door Belgie en het westen was het leven ginder 100% beter geweest.

 • Yvan Lissens

  willy francq, misschien is het niet nodig. Als hij naar "beneden" gaat heeft hij geen brandstof nodig. Voor de rest is het de zoon zijn eigen geld en doet hij ermee wat hij wil. En of BMW een mooie wagen is? Al die merken trekken tegenwoordig op elkaar, bmw Audi, Merc... allemaal zoiets van 13 in een dozijn. Geef mij maar de motorfiets.

 • Hendrik Patyn

  Een schande, had het dan beter aan ontwikkelingshulp gegeven. En wij maar zilverpapier sparen.

 • Peter Gijselaar

  In zoiets krijg je geen verstand.