Zonnende vrouw weigert op te schuiven en verpest foto's pasgetrouwd koppel

Facebook
Een pasgehuwd koppel dat zondag  voor hun trouwfoto's naar een openbaar park in de Zuid-Engelse kustplaats Torquay trok, is daar op een onvoorzien probleem gestuit: een koppige zonneklopster.  

Een onbekende vrouw die pal voor een beeldig prieel in een openbaar park lag te zonnen, weigerde om op te staan en verstoorde zo de fotosessie van Mark en Mandy Ling. Een familielid verklaarde aan de Daily Mail dat de trouwstoet net na de mis naar het nabijgelegen Tessler Gardens-park trok. Aan het prieel worden wel vaker huwelijksfoto's genomen. De zonnebaadster werd gevraagd om even wat verderop te gaan liggen. Ze veinsde te slapen en vertikte het om op te staan, ook nadat ze meermaals werd verzocht om even plaats te maken. De vrouw verroerde niet.

De huwelijksfotograaf en andere aanwezigen waren dan maar genoodzaakt om de foto's te nemen met de zonneklopster op de achtergrond. Na tien minuten stond ze wel even op, maar liet ze haar handdoek en spullen ostentatief achter. Een filmpje van het incident belandde op internet en zorgde snel voor reacties. Niet de vrouw, maar de trouwers gaan hier in de fout, is er te lezen. "Van waar halen ze het recht om de vrouw te vragen om op te schuiven", luidt het onder meer.

Het kersverse echtpaar Ling zag de berichten ook en was danig onder de indruk, zegt de familie. Ze zijn nu op huwelijksreis vertrokken om het incident zo snel mogelijk achter zich te laten. 

Verschillende Britse kranten zijn inmiddels een zoektocht gestart naar  de onbekende vrouw. Wordt misschien vervolgd. 
54 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Peggy Cornelis

  Volgens park heeft plek genoeg om naar ander zonnig plek te verhuizen, gunt gewoon die mensen hun dag hij is maar eenmalig. Mensen toch.

 • emiel wouters

  en wie zegt dat die fotograaf een full frame camera had. en wat maakt een factor 1,6 zo'n verschil. of je er nu op 2 m of 2.02m vanaf staat. de foto's zien er dan toch hetzelfde uit. tenzij dat je dan ook een beroepsfotograaf bent en dan zijn toch al 3/4 van uw foto's voor de vuilbak.

 • Paul De Meersman

  Emiel en 10-22 past niet op full frame en is een pruts lens vergeleken met de professionele lenzen ;) Iets wat een goeie fotograaf steeds zal gebruiken voor een trouw. Bij canon komt 10mm op crop overeen met 16mm op full frame. Maar snap wat je wil zeggen. Een groothoek kan haar mss uit beeld plaatsen. Maar er zijn nog andere aspecten waarom vaak andere lenzen worden gebruikt zoals bookeh. Daarom wordt vaak de 70-200 2.8 gebruikt en de 24-70 2.8 zeer scherpe lenzen en mooi bookeh.

 • Lucien Mertens

  Recht of onrecht doen hier helemaal niet ter zake, een elementaire beleefdheid, die deze zonnebadende vrouw duidelijk ontbreekt wel degelijk. Eventjes opstaan, eventueel de gehuwden zelfs geluk gewenst, om dan na een paar foto's rustig verder te zonnen en dit non-event was zelfs nooit ontstaan...

 • emiel wouters

  En daarbij als je een fotograaf waart had je een groothoeklens mee. Eentje van 10-22 mm. dan kon je tot tegen de trouwers staan en lag de zonnebaatster mijlenver achter u.