Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Zondag is ‘Nationale Toplessdag’ in Nederland

BizarVoor blote borsten moet je zondag naar Nederland. Daar is het morgen, op 20 juni, immers ‘Nationale Toplessdag’, een initiatief van belangenorganisatie NFN Open & Bloot. Die vindt dat vrouwen best wat vaker hun bikinitopje mogen uittrekken.

9 reacties

 • Jozef Vermeulen

  5 maanden geleden
  Er zou toch een leeftijdsgrens moeten worden ingesteld.
 • Jan Janssens

  5 maanden geleden
  Ik ben voorstander... Nationale preutendag moet ook kunnen.
 • Jan Roegiers

  5 maanden geleden
  In Spanje mag men zich op openbare plaatsen aan en uitkleden. Dwz ook de alle stranden zijn voor naturisten. Tenzij het wordt of is aangeduid dat naturisme verboden is. Zou in alle landen zo moeten zijn. Een vrije uiting van een levenswijze zonder politiek gedoe.
 • stefan crama

  5 maanden geleden
  Bijzonder spijtig dat dit voor vrouwen verworven recht anno 2021 een speciale dag moet worden. In de jaren 80 was topless zonnen de meest gewone zaak van de wereld en niemand keek er van op. Proficiat aan de vrouwen die dat recht terug in eigen handen nemen.
 • modest bonvivant

  5 maanden geleden
  OK einde van body shaming is een zeer goede zaak, voor iedereen. En die macho's die hier het hoge woord voeren zouden beter eens in eigen broek kijken, korte lontjes ontbranden snel hé ?
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.