Zo goed kennen iPhone-fans hun favoriete product dat Jimmy Kimmel hen zomaar voor schut zet

VideoHet zit allemaal tussen de oortjes. Apple-fanaten zijn zulke trouwe volgelingen van de elektronicagigant uit Cupertino dat ze makkelijk voor schut te zetten zijn. Jimmy Kimmel Live trok met de allereerste iPhone uit 2007 de straat op om hem aan voorbijgangers voor te stellen als de nieuwe iPhone 6S, die nog moet uitkomen. En er waren er die erintrapten.

 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. "Emmanuel, doe het niet!": boerin gaat viraal door haar camerahatende emoe
  Play

  "Emmanuel, doe het niet!": boerin gaat viraal door haar cameraha­ten­de emoe

  Het internet heeft er een opvallende vedette bij. Geen schattig katje of een lelijke hond, maar een emoe met een wel héél specifieke haat. Wanneer Taylor Blake een filmpje wil opnemen op Knuckle Bump Farms - haar boerderij in het zuiden van Florida (VS) - heeft de loopvogel het steevast gemunt op haar camera. “Emmanuel, doe het niet!”, roept de boerin dan, maar de vastberaden emoe is vaak niet meer te stoppen. De (onderbroken) filmpjes van Taylor gaan ondertussen viraal. Knuckle Buck Farms heeft zo’n 300.000 volgers op Instagram, en bijna 900.000 volgers op TikTok.