Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Zijn er aliens of niet? Solliciteer bij deze maatschappij en ontdek zelf wat in Area 51 gebeurt

BizarNiemand weet precies wat de Amerikaanse overheid uitspookt in de beruchte 'Area 51'. Zelf houden ze het op 'het testen en ontwikkelen van vliegtuigen', maar er wordt al decennialang gefluisterd dat er bewijzen liggen van buitenaards leven. En er is nu ook een waterkansje om het zelf te weten te komen, want de plaatselijke luchtvaartmaatschappij zoekt nieuw cabinepersoneel. 

9 reacties

 • Jan Goeman

  4 jaar geleden
  Ik heb nog nooit een bewijs van buitenaards leven gezien. Wie toont mij die bewijzen?
 • Carlos Simonis

  5 jaar geleden
  Er zijn zoveel bewijzen dat er buitenaards leven is, maar deze worden compleet belachelijk gemaakt door de overheid.
 • marc polfliet

  5 jaar geleden
  Dat er buitenaards leven is , staat buiten kijf.
 • aaron lammens

  5 jaar geleden
  Sobek leeft blijkbaar in area 51 zo goed op de hoogte maar wees gerust als daar buitenaards leven is zullen ze het zeker niet aan uw of mijn neus komen hangen of ben je bang voor wat de toekomst brengt als er buitenaards leven is zal die vroeg of laat wel voor de aardse deur komen te staan en sobek kijk eens naar (the fifth element) messchien doe je nog ervaring op
 • chris delanghe

  5 jaar geleden
  voor diegenen die nog maar eens mochten twijfelen aan buitenaardse technologie lees eens het boek van professor Koen Vermeeren Studium Generalum van de universiteit TU delft... ufo'z ze bestaan ... En die man ziet ze helemaal niet vliegen. De konklusies van wat u leest maakt u zelf op... Veel plezier!