In Nieuw-Zeeland is een zeeleeuw een huis binnengedrongen.
Volledig scherm
In Nieuw-Zeeland is een zeeleeuw een huis binnengedrongen. © Twitter

Zeeleeuw breekt huis binnen in Nieuw-Zeeland, traumatiseert kat en hangt wat in de zetel

Een nieuwsgierige jonge zeeleeuw is terug naar de zee gebracht nadat hij in Nieuw-Zeeland een huis was binnengedrongen. Het dier viel de huiskat lastig, hing wat rond in de gang, lag even in de zetel en maakte wonderbaarlijk niets stuk.

 1. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  2

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.
 2. Tony liet gezin vallen voor Oekraïense vluchtelinge, maar komt nu zelf bedrogen uit: “Ik heb het helemaal gehad met haar”
  Play

  Tony liet gezin vallen voor Oekraïense vluchtelin­ge, maar komt nu zelf bedrogen uit: “Ik heb het helemaal gehad met haar”

  Amper tien dagen had de Brit Tony Garnett (30) dit voorjaar nodig om zijn partner in te ruilen voor de Oekraïense vluchtelinge die in zijn huis kwam wonen. De romance werd daarmee wereldnieuws een half jaar geleden. Nu blijkt echter ook Sofiia Karkadym (22) niet de ware voor hem te zijn. “Ze wordt onhandelbaar als ze gedronken heeft. Ik heb het helemaal gehad met haar”, verklaart hij in een interview met de Britse krant ‘Daily Mail’.
 1. 20.000 euro ingezameld voor standbeeld van overleden walrus Freya

  20.000 euro ingezameld voor standbeeld van overleden walrus Freya

  Ruim 1.280 Noorse dierenliefhebbers hebben samen meer dan 200.000 kronen (20.000 euro) ingezameld om een standbeeld van de onlangs geëuthanaseerde walrus Freya te laten maken. Voor initiatiefnemer Erik Holm was het doden van de walrus een teken dat Noorwegen, en vooral de hoofdstad Oslo, geen leefruimte kan bieden aan wilde dieren. Het standbeeld moet voor eens en altijd duidelijk maken “dat we de natuur niet altijd kunnen of mogen doden en verwijderen wanneer deze in de weg staat”, schrijft hij.
 2. Man kleurt donkergrijs door antidepressiemiddel: “Ik nam medicijnen en begon van kleur te veranderen”
  Play

  Man kleurt donker­grijs door antidepres­sie­mid­del: “Ik nam medicijnen en begon van kleur te veranderen”

  Tyler Monk (34) kreeg vorig jaar het antidepressiemiddel Fluoxetine voorgeschreven. Na een week tijd merkte hij een verandering op. Niet aan zijn mentale gezondheid, wel aan zijn uiterlijk. De huidskleur van Tyler werd op bepaalde plekken steeds donkerder. Hij stopte met de medicatie, maar heeft nog steeds een donkergrijze huidskleur die niet herstelt. Enkel plekken waar zonlicht aan kon komen tijdens het nemen van de medicatie, zoals zijn gezicht, armen en benen, zijn aangetast. De rest van zijn huid ziet er normaal uit. Een exacte verklaring werd nog niet gevonden, maar het gezin geeft de hoop niet op en blijft zoeken naar de oorzaak en een remedie.