Ga naar de mobiele website
^ Top

Zedenpolitie verbiedt Hot Marijkes 'marathon'

Het wereldrecord 'orale seks' zal nog niet meteen op naam van Hot Marijke komen. De zedenpolitie verbiedt alvast haar try-out, aka Hot Marijkes 'pijpmarathon'.

De nymfomane wou al eens oefenen voor haar wereldrecordpoging tijdens een erotische beurs in de Antwerpse Waagnatie, waar ze twee keer drie uur lang geïnteresseerden wilde bedienen in een apart kamertje. De politie stelde echter een proces-verbaal op dat werd overgemaakt aan de organisatie. Daarin staat te lezen dat de marathon strafbaar zou zijn wegens het aanzetten tot ontucht. Hot Marijke postte het pv op haar website met de mededeling 'Sorry, mijn pijpmarathon is verboden door de overheid!'

Op de bewuste eroticabeurs wou Vlaanderens bekendste prostituee dit weekend zowel zater- als zondag drie uur lang nagaan over er wel genoeg belangstellenden waren om nadien op een andere beurs het wereldrecord écht scherper te stellen. Voorlopig mag een Duitse collega van Hot Marijke zich recordhoudster noemen met een uithoudingsvermogen van elf uur. Binnen dat tijdsbestek kwamen 254 mannelijke leden aan hun trekken.

Hot Marijke is teleurgesteld door het marathonverbod maar zegt "andere opties te zullen verkennen".Heb je even?

Sluiten

Wij zijn erg benieuwd naar je eerste indruk van de nieuwe HLN website. Heb je een minuutje tijd om enkele vragen te beantwoorden?

Meld een bug