Wildpoeper uit New Jersey blijkt schooldirecteur die dagelijks drol op schoolterrein achterlaat

Thomas Tramaglini.
/ Thomas Tramaglini.
Een schooldirecteur uit de Amerikaanse staat New Jersey is opgepakt nadat hij werd betrapt op wildpoepen op het schoolterrein.  Hij werd deze week om even voor 6 uur 's ochtends gesnapt nadat de school was begonnen met surveilleren.

De 42-jarige Thomas Tramaglini woont op een paar kilometer afstand van de school. Hij wordt verdacht van het dagelijks achterlaten van een drol op het sportveld naast de school. Daar werd tot voor kort dagelijks menselijke ontlasting gevonden.

Medewerkers hielden een extra oogje in het zeil en betrapten Tramaglini op maandagochtend. De man, die sinds 2015 op de school werkte, heeft betaald verlof opgenomen en moet over een paar dagen in de rechtbank verschijnen om tekst en uitleg te geven. Hem wordt vulgariteit en vervuiling ten laste gelegd.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan De Smet

  Dat zie je toch aan zijn smoel. Een even waanzinnige blik als Christophe Calvo.

 • Mario Loncke

  man die gast ziet er creepy uit.

 • Marc Van der Vloedt

  Door de besparingen kwam er een omzetbrief met zetfout. Heren schooldirecteurs, bekalk uw sportterreinen zelf, was nog maar de intro en de grote boodschap kwam al negatief over.

 • Ingrid Vantroostenberghe

  Hij had geen toilet thuis