Wie poseert het beste? Mama laat peuter modellenfoto's van nonkel imiteren

Instagram/babyandthebody
Broers en zussen steunen elkaar vaak door dik en dun maar ze plagen elkaar ook geregeld. Aristotle Polites heeft een succesvolle modellencarrière en zijn oudere zus Katina Behm is ongelofelijk trots op hem maar toch vindt ze het nog steeds geweldig om hem af en toe een beetje te treiteren. Dat doet ze voornamelijk op het Instagram-account  'babyandthebody' waar ze haar zoontje Augie de modellenfoto's van zijn nonkel laat imiteren. 

Het begon allemaal in maart 2017 toen Augie niet in zijn T-shirt geraakte. "Het beeld van mijn zoon met zijn T-shirt maar half aan en zijn blote borst liet me echt lachen, het leek net of hij thuishoorde op een cover van een romantisch boek", vertelt Katina aan The Huffington Post.

"Toen ik een foto had genomen, realiseerde ik me pas dat mijn broer Aris sowieso een soortgelijke foto op zijn Instagram-account had staan", gaat ze verder. De eerste foto was een feit en ze stuurde de foto direct door naar de hele familie. "Iedereen vond het geweldig en uiteindelijk besloot ik om een hele fotoshoot te doen waarbij mijn zoontje zijn nonkel telkens imiteert."

Happy Monday! #mcm #whoworeitbetter #augiebear #unclesneezer #augieandaris #babyandthebody

Een foto die is geplaatst door null (@babyandthebody) op

Als laatste besluit de mama nog: "Ik ben zo trots op mijn broer, hij doet zijn ding en volgt zijn passie." Toch plaagt ze haar broer geregeld graag. "Sommige van zijn modellenfoto's zijn echt te grappig. Hij neemt zichzelf gelukkig niet al te serieus want ik vind het geweldig om de foto's te imiteren met mijn zoontje Augie."

Happy Monday! #mcm #whoworeitbetter #augiebear #unclesneezer #augieandaris #babyandthebody #cupofjoeandagoodbook

Een foto die is geplaatst door null (@babyandthebody) op

Model Aristotle Polites vindt het gelukkig niet al te erg want hij beheert het populaire Instagram-account, met meer dan 57.000 volgers, gewoon samen met zijn zus. 

Happy Monday! #mcm #whoworeitbetter #augiebear #unclesneezer #augieandaris #babyandthebody #bw

Een foto die is geplaatst door null (@babyandthebody) op
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Shakira moessa

    Ik vind dat de peuter de man goed kan nadoen hij kan de nieuwe opvolger worden als hij groot is!!de peuter krijgt toch een puntje meer

  • MYRTHE PASS

    Haar peuter kan het wel goed na doen. Hij heeft er het geduld voor. Het is mooi geïmiteerd. Wie weet wacht hem nu een modellencarrière?