Beelden uit de bewakingsvideo. Subway-medewerkster Araceli Sotelo kan de overvaller ontwapenen en slaat hem met de revolver.
Volledig scherm
Beelden uit de bewakingsvideo. Subway-medewerkster Araceli Sotelo kan de overvaller ontwapenen en slaat hem met de revolver. © Screenshots YouTube

Werkneemster Subway die overvaller kan ontwapenen, krijgt schorsing

IllinoisHet hoofd koel houden tijdens een gewapende overval én voor gevaar van eigen leven de crimineel met succes te lijf gaan, zijn toch dingen die prompt een schouderklopje van de baas verdienen, zou je zo denken. Da’s dan buiten een filiaalhouder van een Subway-broodjesrestaurant in het Amerikaanse Rockford (Illinois) gerekend. Hij heeft de overvallen Araceli Sotelo geschorst.

21 reacties

 • Dean Laerte

  1 maand geleden
  bewakingsbeelden van je werkgever moet je niet delen op sociale media zonder toestemming. Tegenwoordig denken de mensen dat ze zomaar alles mogen. Om die reden vind ik de schorsing gegrond, maar omdat ze de kassa gered heeft had de baas wel dankbaar mogen zijn.
 • Jean-Claude Van Meirhaeghe

  1 maand geleden
  Voor een werkgever ben je een nummer en als je iets verkeerdcdoet dumpt hij nummer zoveel, bij een werkongevan ben je zelfs niets waard en daarvoor moet men zo lang werken, als je op pensioen bent ben je een weg werp ding zonder waarde
 • MARCEL VAN DEN EYNDE

  1 maand geleden
  Straf ! Haar leven riskeren voor de kassa van haar baas en zo bedankt worden ...ik zou snel weg zijn in haar plaats, ondankbare mensen is dagelijkse kost vandaag, allemaal egoisten. Volgende keer gewoon alles meegeven...opgelost.
 • Cornelis de Haan

  1 maand geleden
  Dat bedrijf zou men massaal moeten boycotten, dan leren ze het vanzelf af
 • jan swaenen

  1 maand geleden
  Tja er zijn van die werkgevers, die lak hebben aan hun personeel. Zelf veel willen verdienen, stank voor dank krijg je als er iets met je gebeurd! Gelukkig zijn ze niet allemaal zo.