Het gebruik van mondmaskers leidde tot een pittige discussie.
Volledig scherm
Het gebruik van mondmaskers leidde tot een pittige discussie. © RV

Welles-nietesspel na viraal filmpje: werd familie uit vliegtuig gezet omdat etende peuter geen mondmasker droeg?

De Amerikaanse vliegtuigmaatschappij Spirit Airlines is na commotie rond een viraal filmpje in een lastig parket beland. De beelden doen uitschijnen dat een Joodse familie het toestel moest verlaten omdat hun etende dochter (2) geen mondmasker droeg. Volgens de prijsvechter klopt die versie echter niet. “Het waren de ouders die de regels niet respecteerden”, klinkt het.

9 reacties

 • Jozef Van Mellaert

  4 dagen geleden
  Verhaal klopt niet, Spirit Airlines heeft gelijk het gaat hier niet om dat kind van twee jaar. Op het einde In de video LNN ( Lakewood News Network ) is de overtreding duidelijk te zien in dezelfde rij zit er een jongen zonder masker waar de stewardess naar wijst en een man die zijn masker foutief draagt, daarover valt niet te discuteren . New York Post geeft sensatie nieuws weer. LNN laat een video zien die zijzelf niet degelijk hebben bekeken. Breaking911 geeft ongefundeerde commentaar .
 • Patrick Vanderstraeten

  4 dagen geleden
  typisch amerikaanse toestand. In 22 jarige carriere als stewardess hier mensen nooit voor uit vliegtuig gezet. Kindje van twee kan nog geen mondmasker ophouden. Vooral gevlogen op Afrika en daar maakt men wel andere toestanden mee Geduld was een mooie deugd. Wat mis ik het zo. Valerie Gyssens.
 • Johan Van synghel

  4 dagen geleden
  Er is Inderdaad niet pluis met de beelden. Misschien toch best dat ze uit het vliegtuig werden verwijderd.
 • Charity Swinnen

  5 dagen geleden
  Telkens die man protesteert, doet hij zijn mondmasker af, verschillende keren opnieuw. Zijn gedrag alleen al is een reden om van het vliegtuig gezet te worden. Sommigen denken echt dat ze meer mogen dan een ander.
 • Glorieux Marieke

  5 dagen geleden
  Hoe men de mensen toch kan misleiden. Er worden filmpjes geplaatst in de media die niets met de realiteit te maken hebben, alleen maar sensatiezucht.
 1. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel

 2. Dappere beer klimt in metershoge boom in Pairi Daiza, maar moet dan toch even pauzeren
  Play

  Dappere beer klimt in metershoge boom in Pairi Daiza, maar moet dan toch even pauzeren