Weer ufo gespot boven Woerden in Nederland

thinkstock
Opnieuw hebben inwoners van Woerden zich tot het UFO Meldpunt Nederland gewend omdat ze een vreemd lichtobject in de lucht zagen. Het is de derde melding in drie maanden. De laatste dook gisteren op. Volgens ufoloog Anton Teuben komt dit omdat er "boven Woerden een plek is waar de energie heel hoog is."

Hij legt uit in de Nederlandse krant AD waarom dat geen toeval is. "Het UFO Meldpunt bestaat 25 jaar en ik kom zelf uit de luchtvaartwereld. Ik heb de lichtbollen overal gezien. Ik heb met meerdere Woerdenaren contact gehad. Ik weet ervan."

Ontkenning
Volgens de kenner vliegen er ufo"s boven Woerden. "Ufo's zijn aardse technologische proeven met de zwaartekracht, waar wij niks van mogen weten. Instanties en overheid ontkennen. Met deze nieuwe technologie zijn kernenergie en fossiele brandstoffen niet meer nodig. Maar er vliegt nog veel meer door de lucht. Er is zelfs buitenaards contact."

"Boven Woerden is een plek waar de energie heel hoog is. Woerden ligt precies op een kruising van lijnen, net als de piramides in Egypte. Het is aannemelijk dat ufo's zich op krachtplekken laten zien," aldus Teuben.

Feestje gehad?
Hij roept mensen die een ufo zien op dat zoveel mogelijk te melden. "Bij ons, de media, de gemeente. Durf het te bespreken. Er worden nog veel meer ufo's gezien, maar mensen zijn bang voor de reacties. Slechts 1 op de 5000 ooggetuigen maakt melding van een lichtbol of boemerang. Als je de politie belt, dan zeggen ze: "Zo meneer, u heeft zeker een feestje gehad? Dat is van de zotte."

Veel doet Teuben overigens niet met de meldingen. "Het is niet bij te houden. We krijgen honderdduizenden meldingen binnen."

Een vreemd lichtobject houdt Woerden in de ban. Ufoloog Anton Teuben: "Blijf ufo's melden".
Archiefbeeld UFO Meldpunt/Bram Petraeus Een vreemd lichtobject houdt Woerden in de ban. Ufoloog Anton Teuben: "Blijf ufo's melden".