Alex en Lindsay Breen in restaurant DK Oyster op het Griekse eiland Mykonos. Toen beseften ze nog niet wat voor rekening er boven hun hoofd hing.
Volledig scherm
Alex en Lindsay Breen in restaurant DK Oyster op het Griekse eiland Mykonos. Toen beseften ze nog niet wat voor rekening er boven hun hoofd hing. © RV

“We wilden enkel maar snelle hap”: Canadees koppel moet op Mykonos 400 euro betalen voor glas bier, cocktail en twaalf oesters

400 euro voor een stevig glas bier, een cocktail en twaalf oesters? Toeristen Alex en Lindsay Breen moesten twee keer slikken toen ze de rekening gepresenteerd kregen in een restaurant op het Griekse eiland Mykonos. De eigenaar van DK Oyster wast zijn handen echter in onschuld. Sterker nog: Dimitrios Kalamaras schuift de schuld in de schoenen van zijn klanten. “Wie plaatst er nu een bestelling zonder eerst te informeren naar de prijs? Het zijn influencers die beroemd willen worden, vandaar dat ze met hun verhaal naar de pers stappen.”

 1. Unieke loopwedstrijd over festivalweide én podium Dranouter: “Een beetje last na drie festivaldagen, maar komt goed”

  Unieke loopwed­strijd over festival­wei­de én podium Dranouter: “Een beetje last na drie festivalda­gen, maar komt goed”

  Op het festival van Dranouter vind je naast optredens zondag ook een loopwedstrijd. Het parcours van zeven kilometer gaat over de festivalweide, het kampeerterrein én het podium. Zo’n 350 festivalgangers raken op tijd uit hun tent om de opstart op de weide te volgen. Vandaag treden op Dranouter nog Sylvie Kreusch, Intergalactic Lovers en ZAZ op voor meer dan 10.000 mensen.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.