Wat doet deze oma in bikini 's nachts op de autoweg?

VideoBizar schouwspel op een autoweg nabij Naples, Florida. Toen de politie er de vaststellingen ging doen van een ongeval, bleek achter het stuur van een van de betrokken auto's een in bikini gehulde dame te zitten. Patricia Ebel (49) bleek bovendien dronken. En om het plaatje compleet te maken: ook haar tienjarige kleinzoon zat in haar zwarte BMW.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Basisschool waarschuwt ouders voor serie ‘Squid Game’: kinderen spelen gewelddadige scènes na
  HENEGOUWEN
  12

  Belgische basis­school waarschuwt ouders voor serie ‘Squid Game’: kinderen spelen gewelddadi­ge scènes na

  Over de Zuid-Koreaanse serie ‘Squid Game’ is al veel gezegd en geschreven. De Netflix-reeks is ook bij basisschoolleerlingen - absoluut niet hun leeftijdsgroep - in het Henegouwse Erquelinnes een hit. De schooldirectie richtte zich dinsdag in een Facebookpost tot de ouders om te melden dat leerlingen die gewelddadige scènes naspelen en elkaar slaan sancties krijgen.