Waarom trouwen met een 36 jaar oudere miljonair niet altijd een pretje is

"A True Fairytale in Pink - created by my soulmate, my love, my husband, for our one year wedding anniversary" розовая сказка от любимого, на годовщину нашей свадьбы
Je eerste huwelijksverjaardag zonder je partner moeten vieren? Nooit een pretje. Toch liet dit Playboy-model de afwezigheid van haar grote liefde niet al te zeer aan haar hart komen. Xenia Deli werd in haar eigen huis zowat bedolven onder de bloemen en de roze ballonnen. Om zijn afwezigheid goed te maken, deed haar steenrijke echtgenoot er nog een serenade van een gitaarspeler bovenop. Op haar Instagramprofiel liet ze met een filmpje maar wat graag zien hoe ze verwend werd.

Wat haar zo speciaal maakt? De Moldavische schoonheid was amper 26 toen ze vorig jaar in het huwelijksbootje stapte met Ossama Fathi Rabah Al-Sharif: Egyptenaar, zakenman, miljonair én - jawel - maar liefst 36 jaar ouder.

Thank you dear @shirin_nova for my beautiful, healthy hair!!!! ready for a party

Voor zijn job vertoeft Ossama Fathi dus vaak in het buitenland. Zelfs op heel speciale dagen, zoals nu blijkt. Maar op veel compassie hoeft Xenia niet te rekenen. "Waarom zou hij er moeten zijn? Ze is toch getrouwd met zijn geld", luidt de conclusie van de meeste buitenstaanders. Opgelet trouwens als u kritiek durft te geven op het grote leeftijdsverschil, want sommige zuurpruimen diende ze zelf al van antwoord.

Deli pronkte al in gereputeerde bladen als Sports Illustrated en Vogue, maar speelde bijvoorbeeld ook mee in een videoclip van Justin Bieber. Het koppel doet er naar verluidt alles aan om een kindje te krijgen. "En als ik zwanger ben, wil ik meer tijd met mijn man doorbrengen", klinkt het uit haar mond. Dan toch een beetje eenzaam soms?

Kos
The Swimsuit season has started