"Waarom in een doodskist? Het is eens iets anders dan een paardenkoets, toch?".
Volledig scherm
"Waarom in een doodskist? Het is eens iets anders dan een paardenkoets, toch?". © Craters

Waarom deze bruid in doodskist op trouw arriveert

Jenny Buckless (56) uit Wales arriveerde op haar trouwceremonie in een gesloten doodskist. Ze leende daarvoor de aanhangwagen in de vorm van een doodskist van haar broer Roger, een Hell's Angel. Waarom? "Ik wilde iets anders dan een koets met paarden of een oldtimer. Dus kwam ik op het idee in een doodskist aan te komen", verklaart Jenny.

 1. Moeder van mysterieuze 'tienling' opgenomen op psychiatrische afdeling, ministerie haalt uit naar krant

  Moeder van mysterieu­ze 'tien­ling' opgenomen op psychiatri­sche afdeling, ministerie haalt uit naar krant

  De Zuid-Afrikaanse vrouw die begin deze maand voor een internationale mediarel zorgde nadat ze beweerde te zijn bevallen van een superzeldzame tienling, blijkt opgenomen op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis voor een beoordeling van haar geestelijke gezondheid, bevestigt haar advocaat tegen diverse landelijke media. In een persbericht trekt het ministerie van Gezondheid het bestaan van de tien baby’s in twijfel. “Het kan niet zo zijn dat er tien of acht baby’s worden geboren en dat er geen bewijs van hun verblijfplaats of bestaan ​​kan worden vastgesteld.”
 2. Vader dumpt 80.000 centen in voortuin van ex als laatste betaling alimentatiegeld
  29

  Vader dumpt 80.000 centen in voortuin van ex als laatste betaling alimenta­tie­geld, dochter zet zijn rotstreek om in goede daad

  Een Amerikaanse vader heeft zijn frustraties tegenover zijn ex-vrouw op bijzonder opvallende wijze kenbaar gemaakt. De man dumpte 80.000 pennies in haar voortuin. Het bleek te gaan om de allerlaatste betaling alimentatiegeld, aangezien zijn jongste dochter zonet 18 jaar was geworden. Beelden van het incident gaan viraal, de moeder en haar twee dochters hebben intussen besloten om de smakeloze actie om te zetten in een goede daad. Ze doneerden het volledige bedrag van omgerekend 800 dollar of 660 euro aan een nabijgelegen centrum voor slachtoffers van huiselijk geweld.