Waarom deze bruid in doodskist op trouw arriveert

"Waarom in een doodskist? Het is eens iets anders dan een paardenkoets, toch?".
Craters "Waarom in een doodskist? Het is eens iets anders dan een paardenkoets, toch?".
Jenny Buckless (56) uit Wales arriveerde op haar trouwceremonie in een gesloten doodskist. Ze leende daarvoor de aanhangwagen in de vorm van een doodskist van haar broer Roger, een Hell's Angel. Waarom? "Ik wilde iets anders dan een koets met paarden of een oldtimer. Dus kwam ik op het idee in een doodskist aan te komen", verklaart Jenny.

Jenny kent doodskisten vanbinnen en vanbuiten, ze werkte immers jarenlang bij een begrafenisondernemer. Ze liet zich naar het stadhuis brengen door haar schoonzus, die met de trike van haar broer reed. Haar broer kon dit niet doen, de 52-jarige Hell's Angel herstelt nog van een hartaanval.

Toen het lugubere transport aan het stadhuis in Anglesey aankwam, mocht de aanstaande bruidegom Christopher (51) het deksel van de doodskist oplichten. "Mijn broer en ik zijn heel close dus was het leuk iets te doen om hem te eren en wat uit de band te springen. Hij vond het fantastisch", verklaart Jenny. Ze trouwde met de 51-jarige truckchauffeur Christopher Lockett, die gelukkig op de hoogte was van haar plan.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels