Vrouwen lopen naakt door straten van Magaluf: daar is de zomer weer

Twitter
Het toeristisch seizoen moet nog écht beginnen, maar het hek lijkt nu al van de dam in de beruchte badplaats Magaluf. Daar is de politie op zoek naar twee jonge vrouwen die naakt, of zo goed als, over straat renden.

De twee werden zaterdagochtend in de vroege uurtjes gespot in de uitgaansbuurt van de badstad op het Spaanse eiland Mallorca. Een jonge vrouw was helemaal naakt, de andere droeg enkel een minuscule G-string. Ze waren vergezeld van twee aangeklede vriendinnen.

De vrouwen zetten het op een lopen, luid 'Oh my God' roepend. De politie gaat er van uit dat de ochtendlijke streakers de Britse nationaliteit hebben. Het blote duo wordt opgespoord.

Kwalijke reputatie

Magaluf bestaat voornamelijk uit vakantieresorts en hotels en is bekend om het uitgaansleven. Het is een populaire vakantieplaats bij jonge Britse, Russische en Scandinavische toeristen. En die maken het vaak nogal bont. Tot groot ongenoegen van de plaatselijke bevolking en de andere, meer bezadigde toeristen.

Al twee jaar geldt in Magaluf een verbod om op straat alcohol te drinken na tien uur 's avonds. Er wordt gezwaaid met boetes en zelfs celstraffen voor wie halfnaakt rondloopt, spuwt of wildplast. Deze maatregelen lijken evenwel niet het gewenste effect te hebben.

In de zomer van 2014 werd discotheek 'Playhouse' in Magaluf één jaar lang gesloten. In de keet werd een video van een "collectieve fellatio" opgenomen die op de sociale media gretig aftrek vond, in Spanje voor een schandaal zorgde en de mensheid nogmaals drukte op de excessen van de 'homo turistico'.
7 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Justsaying

  Niets mis mee...lang leve de vrijheid.

 • P DG

  En waarom niet?die meisje en veel andere meisjes en of vrouwen lopen zo graag naakt om bekeken te worden!dus waarom niet?leuk naakte vrouwen te bekijken?vrouwen zijn mooi dus laat hen naakt lopen als zij dit graag doen!

 • Peter Buyck

  Ik denk eerder dat ze slachtoffer zijn van een one nightstand en door hun bedpartner op straat zijn gezet nadat hij hun kleren door het venster kieperde.

 • venus delta

  Gretig aftrek. Dat kan ik geloven. Ga het straks eens opzoeken m. Maar naar Spanje kom ik niet hihi

 • Daniel collier

  Ja,ja,ze zijn jong he zeg,is dat nu zo erg.