Vrouw zit vast met haar hoofd nadat ze wil gluren bij de buren

De hulpdiensten moesten de nieuwsgierige buurvrouw uit haar hachelijke positie bevrijden.
RV De hulpdiensten moesten de nieuwsgierige buurvrouw uit haar hachelijke positie bevrijden.
Een nieuwsgierige Colombiaanse vrouw heeft urenlang met haar hoofd vastgezeten tussen de tralies van een poort, nadat ze bij haar buren wilde binnengluren. De brandweer slaagde er uiteindelijk in de vrouw uit haar hachelijke positie te bevrijden. 

De beelden verspreiden zich als een lopend vuurtje sinds lokale Colombiaanse media er een tiental dagen mee naar buiten kwamen. De vrouw van ongeveer 50 jaar oud uit de gemeente La Virginia wilde naar verluidt een babbeltje slaan met de buren. Om zeker te zijn dat die wel thuis waren, stak ze haar hoofd tussen de tralies van hun deur. Daar kwam ze echter hopeloos vast te zitten.

Omdat ook omstaanders haar niet konden bevrijden, werden de hulpdiensten opgetrommeld. De nieuwsgierige buurvrouw zou maar liefst vijf uren hebben vastgezeten vooraleer ze bevrijd werd. Op de foto’s is te zien hoe ze proberen de deur heen en weer te bewegen om de vrouw los te krijgen. Een man die toekijkt kan zijn glimlach niet onderdrukken.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Filiep Lapeire

    Die zal nu waarschijnlijk wel genoeg gezien hebben bij haar buren, na 5 uur binnen kijken zal ze wel alles gezien hebben en weten over de buren.

  • aaron lammens

    Binnengluren zonder euh met kuren