thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Vrouw vindt slapend kindje in greep van python

In het noorden van Australië heeft een vrouw de schrik van haar leven beleefd toen ze haar tweejarig dochtertje aantrof in de greep van een 1,85 meter lange python. Het meisje lag naast haar te slapen in hetzelfde bed.

 1. 'Vrienden' gooien jongeman voor de haaien

  'Vrien­den' gooien jongeman voor de haaien

  De uitdrukking "Van je vrienden moet je het hebben", is zeker van toepassing op enkele surfers die voor de kust van Ierland uitpakten met een levensgevaarlijke grap. De surfvrienden waren een enorme haai aan het bekijken die rond hun bootje zwom, toen een van hen voor de grap zijn maat overboord duwde. De jongeman probeerde snel weer aan boord te klimmen, terwijl de reuzenhaai centimeters langs het bootje scheerde (zie video hieronder). Hoewel alle betrokkenen er hartelijk konden om lachen, lijkt het toch eerder een misplaatste grap.
 2. Krokodil springt aan waterval recht op zwemmende toerist
  Video

  Krokodil springt aan waterval recht op zwemmende toerist

  Een Zweedse toerist heeft de schrik van zijn leven beleefd bij een zwempartij aan een waterval in het Litchfield National Park, niet ver van de Australische stad Darwin. Door toedoen van zijn filmende vriend, sloeg een krokodil die op de rotsen zat op de vlucht en sprong recht op de zwemmende Zweed (zie video onderaan). Gelukkig voor hem ging het niet om een bloeddorstig exemplaar en zwom de vluchtende zoetwaterkrokodil meteen weg. De toeristen maakten zich ook wel razendnsel uit de voeten. Hoe zou je zelf zijn...
 1. Agressieve kraaien "terroriseren" winkelier
  Play
  dieren

  Agressieve kraaien "terrorise­ren" winkelier

 2. Politie in India ontdekt verontrustende situatie: kinderen verpakken coronatesten in onhygiënische omstandigheden
  Play

  Politie in India ontdekt verontrus­ten­de situatie: kinderen verpakken coronates­ten in onhygiëni­sche omstandig­he­den