iStock
Volledig scherm
© iStock

Vrouw vervangt sperma echtgenoot tijdens IFV stiekem door dat van minnaar

Bizar"Ik vertrouwde haar voor honderd procent." Aan het woord is Maxim (38), die met zijn echtgenote Yana een kindje kreeg na een geslaagde IVF-behandeling. Als kersverse vader hield hij zielsveel van de kleine Timosha. Zijn geluk draaide echter uit op een ware nachtmerrie.

6 reacties

 • Theo Van Hoof

  5 jaar geleden
  Ik ken in B een man die jarenlang voor zijn kind heeft betaald. Pas bij het ouder worden viel op dat zijn zoon geen enkele gelijkenis had. Een DNA onderzoek leerde dat zijn vermoeden correct was. Zijn vrouw kon echter niet met zekerheid zeggen van wie het kind dan wel was. Er waren meerdere kandidaten. Uiteraard is dat nu zijn ex vrouw.
 • Wesley Kenis

  5 jaar geleden
  Hier in België zou de vader nog mogen opdraaien voor alle kosten van "zijne" kleine omdat hij wettelijk de vader is. Dat is dan ineens het schandalige aan heel de wetgeving. Stel dat de moeder iets overkomt dan word hij bij wetvde voogd van een kind van een ander. Dit lijkt mij precies een verhaaltje over een koekoek.
 • DIRK JULIUS VANDESSEL

  5 jaar geleden
  In Rusland kan veel met "handje-contantje".
 • Wilfried Vanden Berg

  5 jaar geleden
  Ik denk dat dit meermaals is gebeurt.
 • johanneke li

  5 jaar geleden
  daar mag gerust een gevangenisstraf tegenover staan, als je dan toch wilt scheiden doe het dan voor je kinderen krijgt zonder dat achterbaks gedoe. met andere mensen kan zo'n situatie mogelijks slechter aflopen; zelfmoord of dergelijke, verraad ka neen mens diep raken