Vrouw verstuurt foto's van haar vagina en valt vriend aan

Een boze vrouw heeft haar geliefde gebeten en gestoken met een mes. De aanleiding voor de steekpartij was een opmerkelijke ontdekking van haar vriend. Hij had gezien dat zijn vriendin via het internet foto's van haar vagina verstuurde en sprak haar hierover aan.

Haar vriend had ook ontdekt dat ze met verschillende mannen pikante gesprekjes voerde op het internet. Tussen de berichten vond hij ook verstuurde foto's. De beelden lieten niets aan de verbeelding over en toen hij zijn vriendin om uitleg vroeg, ontstak Kizzy Lafay Campbell (31) in woede. Ze zei dat ze de foto's "per ongeluk" naar de mannen verstuurd had.

Agenten probeerden hem te overtuigen van haar gelijk en toen haar vriend haar wilde knuffelen, ging het mis. Ze beet hem en viel hem aan met een keukenmes. De woeste Amerikaanse stak hem in een  arm. De politie pakte haar op, op beschuldiging van het plegen van een aanval met een dodelijk wapen. Ze zei dat het om een spelletje ging maar dat vonden de agenten ongeloofwaardig. Lafay Campbell verschijnt op vier mei voor de rechter. (vsv)