Vrouw verstopt 24 potten Ben & Jerry's in kleren in Albert Heijn. Nu moet ze maand de cel in

De in beslag genomen bekers ijs
Politie Waddinxveen-Zuidplas De in beslag genomen bekers ijs
Een vrouw die afgelopen week in de Albert Heijn in het Nederlandse Moordrecht 24 bekers Ben & Jerry's probeerde te stelen, moet een maand de cel in. Ze moet haar straf direct uitzitten.

De vrouw werd dinsdag aangehouden in de Albert Heijn in Moordrecht nadat ze op een creatieve manier 24 bekers ijs in haar kleding had verstopt. Het winkelpersoneel kreeg de vrouw in de gaten, omdat ze wat vreemd liep en een raar geluid maakte. Dat kwam waarschijnlijk omdat er zelfs in haar onderbroek ijsbekers zaten. 

Pol_W'veen-Zuidplas on Twitter

De vrouw die afgelopen week 24 Ben en Jerry's ijsjes probeerde weg te nemen bij de Albert Heijn te #Moordrecht heeft een maand gevangenis straf gekregen. De vrouw moet haar straf direct uitzitten. #DH247 #POLWZ #politie #aanhouding #misdaadloontniet
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Lucynda van der Does

  Ze had bankier moeten worden.....levert meer op en nooit straf

 • Marc Windey

  Voor een paar potten een maand de gevangenis in? Zware straf vind ik als je dronken rijdt krijg je een boete maar voor voedseldiefstal zonder gekwetsten direct in den bak..... Straf en bizar idd.

 • karin verwimp

  'k Hoop dat ze die potten niet terug ik de koeling gezet hebben! :)

 • Ivan Gabriels

  lik op stuk!Da is wa anders dan in belgelandje,waar wegterroriste kunne verder.....rijden!?

 • Filip Vanlaeken

  Juist. Ondekruipers hard aanpakken !

Video