ThinkStock
Volledig scherm
© ThinkStock

Vrouw stapt naar de rechter om stank barbecue buren

Een vrouw heeft haar buren in de Australische stad Perth voor de rechter gesleept na een uit de hand gelopen conflict over de stank van de barbecue in hun achtertuin. De vrouw, die zelf veganist is, klaagt over een constante rooklucht en de geur van verbrand vlees en vis in haar achtertuin, die ze naar eigen zeggen daardoor niet meer kan gebruiken.

42 reacties

 • victor vandesande

  2 jaar geleden
  In de outback van Australie kan ze gaan wonen op 100 km van haar naaste buren . Rust gegarandeerd . Of kan ze niet tegen kangoeroes?
 • Michael de Jaeger

  2 jaar geleden
  Hoe belachelijk is da niet
 • Dirk Robbrecht

  2 jaar geleden
  1 oplossing verbod op kinderen simpel als je kinderen verbied lawaai te maken ben je geen kind meer maar een nerd dat is iets waar we nu r al teveel van hebben me dunkt
 • Carl Parker

  2 jaar geleden
  GEENS RUDIGER: niemand is belangrijk genoeg om de rust van een ander te verstoren. Zij die voor overlast zorgen moeten verdraagzaam zijn.
 • GEENS RUDIGER

  2 jaar geleden
  Of het nu in je tuin is of op sociale media, mensen kunnen nog amper iets van elkaar verdragen. Afgunst, jaloezie noem maar op...
 1. Zo redt u het klimaat (een beetje): kleine aanpassing in eetgewoontes heeft al effect
  PREMIUM

  Zo redt u het klimaat (een beetje): kleine aanpassing in eetgewoon­tes heeft al effect

  HLN zocht samen met VTM Nieuws uit hoe u zelf het klimaat - minstens een beetje - kan redden. Zonder uw leven om te gooien of uw bankrekening te plunderen. We blijven zo dicht mogelijk bij het dagelijkse leven van de Vlaming, zodat u uw steentje kan bijdragen om de klimaatopwarming binnen de perken te houden. Vandaag nemen we ons voedingssysteem onder de loep. Dat is verantwoordelijk voor zo’n 18 procent van de klimaatafdruk van de doorsnee West-Europeaan. Hoe zal de klimaatverandering zich laten voelen op ons bord? En hoe kunnen we ons dagelijks menu veranderen om hier iets aan te doen?