Vrouw ontdekt dat haar man vreemdgaat door foto bij recensie van restaurant in krant

De ‘Dining Guide’ van Tom Sietsema van de Washington Post.
afp De ‘Dining Guide’ van Tom Sietsema van de Washington Post.
Tom Sietsema, restaurantrecensent voor de Washington Post, is ongewild betrokken geraakt bij een geval van overspel. Dat beweerde woensdag toch een vrouw op de wekelijkse chatsessie van lezers met Sietsema.

“Wel Tom, bij je laatste recensie staat een foto van mijn man die aan het dineren is met een vrouw die ik niet ben”, schreef de vrouw in kwestie. “Geconfronteerd met dit fotografisch bewijs gaf hij zijn affaire toe. Ik dacht dat je het leuk zou vinden om jouw aandeel in dit drama te vernemen. Tijdens deze Thanksgiving ben ik jou dankbaar om dit bedrog bloot te leggen!”

Sietsema was verbouwereerd. “Please, please, please, zeg me dat dit een grap is”, antwoordde hij. Hij postte het bizarre voorval daarna op Twitter, met een waarschuwing: “Vreemdgangers, opgepast!”
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • stefaan dekock

    Vreemd verhaal. Ieder persoon die herkenbaar wordt afgebeeld in de media moet hiervoor zijn toestemming geven. Het lijkt me heel sterk dat die man dat zou doen als die daar zit met een minnares... lijkt vooral weer een verhaal van een aandachttrekker die viraal wil gaan met een leugen.

  • Serge Aernoudt

    Hoe dom kan je zijn? Wens die dame veel geluk toe met diene dwazen.

  • Dominique Hermys

    Al is de leugen nog zo snel. De waarheid achterhaalt ze wel.