Vrouw krijgt koude frietjes in McDonald’s en vuurt schot af

Lillian Shantel Tarver.
Chatham County Detention Center Lillian Shantel Tarver.
De 27-jarige Lillian Shantel Tarver zit in de cel op beschuldiging van een gewapende overval. De vrouw vuurde een kogel af in de vloer van de keuken van de McDonald’s. Ze had koude frieten gekregen, beweerde ze.

Maandagnamiddag verliet de vrouw uit Georgia de McDonald’s met haar bestelling. Daarna keerde ze terug omdat de frietjes volgens haar koud waren. De manager ging daarop verse halen, maar Tarver stapte intussen zelf de keuken van de McDonald’s binnen en vuurde er een schot af in de vloer. De uitbater betaalde haar het geld terug en ze vertrok.

Een agent zag Tarver vervolgens tegen hoge snelheid in een wagen wegstuiven van de McDonald’s. Ze weigerde aanvankelijk zich aan de kant te zetten. Na een achtervolging van een kwartier gaf ze zich toch over.

De politie kon niet bevestigen dat de koude frieten de reden waren voor de vrouw om haar wapen boven te halen, wél dat ze een schot had gelost in het restaurant.




8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Gunter Verleyen

  Yeah! leve het vrije wapenbezit, als je frietjes koud zijn knal je erop los

 • FRANK WILLEMS

  In mijn tijd toen er nog fritkotjes stonden kochten we een pakje bij de ene en lieten extra majo opdoen bij het volgend kotje .

 • FRANK WILLEMS

  In mijn tijd toen er nog fritkotjes stonden kochten we een pakje bij de ene en lieten extra majo opdoen bij het volgend kotje .

 • leetje van gorcum

  dan kan je wel blijven schieten want die troep is binnen 20 seconden koud

 • andre Dewilde

  Nu kan ze, hopelijk voor héél lang, warme frieten eten in het gevang.