Archieffoto.
Volledig scherm
Archieffoto. © Shutterstock

Vrouw krijgt boete omdat chihuahua onbeschermd in wagen zit: “Hier word ik echt kwaad van”

HenegouwenEen vrouw uit Henegouwen heeft een boete gekregen omdat haar chihuahua onbeschermd op de passagiersstoel zat. In de Waalse pers laat ze haar verontwaardiging de vrije loop. “Hier word ik echt kwaad van”, stelt Salvina.

57 reacties

 • Kurt Vanhaverbeke

  2 weken geleden
  Mijn bouvier zat altijd op passagierszetel. Los. Kon ook niet onder de pedalen. Logisch... Venster op koppositie open en genieten maar. Mensen zwaaiden haar toe. Zalig. Voor beide. Wel niet aan hoge snelheid. Zone 30, 50 of 70, maar geen snelweg gedoe. Nóóit boete gekregen. Ze deed niks liever dan mee in de auto.
 • karina de smet

  2 weken geleden
  Wij hebben 2 hondjes gehad en altijd los mee in de wagen op de achterbank, nooit problemen gehad. Er word hier weer veel gezegd van mensen die waarschijnlijk nog nooit een hond hebben gehad, ik ben akkoord met vastklikken in gordel maar kleine hond moet in een box dat is erover , als je die vastklinkt is dat evengoed als een grote hond en ik zou zeker niet willen dat aan ons beestje iets aankomt, het is niet omdat hij los zat dat die mensen hun beestje niet graag zien.
 • aaron lammens

  3 weken geleden
  Vanaf 4,95 heb je een hondenriem (google/hondenriem/wagen) die aan elke halsband van een hond past sorry ik kies geen partij maar het is zoals zeggen een hond/kat zijn onvoorspelbare dieren die snel voor paniek kunnen zorgen (in de wagen)
 • piet devlieger

  3 weken geleden
  Wij hebben tientallen jaren rondgereden met honden die gewoon op de achterbank zaten. Toen we kind waren stonden we gewoon achter de zetel van vader of moeder in de auto of speelden we gewoon op de achterbank. Als het zo verdergaat in onze wereld zal iedere mens van als hij opstaat tot hij gaat slapen in een dikke beschermende verpakking moeten zitten en zich vooral niet sneller mogen voortbewegen dan aan 5 km per uur - met een helm op zijn hoofd en veiligheidsschoenen aan én met zuurstofmasker.
 • alain schils

  3 weken geleden
  Als het hondje beslist om onverwacht rond te wandelen in het voertuig en het komt onder het gas-of rempedaal terecht, heb je geen kans meer. Duw je het pedaal in dan is hij plat. Dan heb je geen hondje meer, voertuig misschien volledig verloren en de verzekering komt niet tussen. Dat die madam daar eens over nadenkt.
 1. Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag
  Play

  Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten