Vrouw breekt in huis in, doet de afwas en vertrekt weer

Vinton County Sheriff's Office
Een bizarre inbraak in de Amerikaanse staat Ohio: daar is een vrouw gearresteerd nadat ze zich toegang verschafte tot een woning van onbekenden, de familiehond aaide en de afwas deed. Daarna vertrok de inbreekster weer.

De politie van Vinton County laat weten dat ze maandagochtend telefoon kregen over een inbraak in een woning in het dorp Hamden. De vrouw zou zijn binnengeraakt via de achterdeur. Vervolgens ging ze in de zetel zitten en aaide ze de hond van het gezin dat er woonde. Daarna deed ze ook nog de afwas, om dan weer te vertrekken. De bewoners verklaarden aan de politie dat ze de vrouw totaal niet kennen en ook niet hebben uitgenodigd in hun huis. Ze zeiden dat ze zich erg vreemd gedroeg.

Later kwamen nog oproepen binnen van een vrouw die op deuren aan het kloppen was van woningen in de buurt. Al snel werd duidelijk dat het om dezelfde dame ging. Een agent kon de vrouw lokaliseren en oppakken. Ze leek onder invloed van drugs en gaf eerst een verkeerde naam op. Ze liet zich ook ontvallen dat ze al twee dagen wakker was. Ze kan nu even bijslapen in de cel.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.