Ga naar de mobiele website
^ Top

Vrouw bewaart afgehakte piemel van partner: schade kan hersteld worden

Er gloort opnieuw licht aan het eind van de tunnel voor een Vietnamese man die zijn penis afgehakt zag door z'n jaloerse vriendin. De vrouw bewaarde namelijk het kleinood zodat het nu opnieuw kan aangehecht worden.

De 27-jarige N.T.K. werd naar het hospitaal gebracht toen hij op ean ochtend vaststelde dat een derde van zijn mannelijkheid was afgesneden. In het ziekenhuis kon de hevige bloeding gestopt worden. Het slachtoffer werd nadien overgebracht naar een ander hospitaal omdat zijn toestand erg complex was.

Volgens dokter Mai Tien Dung werd, te oordelen naar de aard van de wonde, 's mans piemel afgesneden met een scheermes. Voorts konden de artsen weinig doen om de patiënt te helpen.

IJs
Tot plots de vriendin van N.T.K. opdook met het stukje penis dat ze had afgehakt. Ze zei dat ze gehandeld had uit jaloezie omdat ze vermoedde dat haar vriend een scheve schaats had gereden. De vrouw had evenwel haar 'scalp' bewaard op ijs en kwam daarmee nu aandraven in het hospitaal nadat haar familie haar daartoe had aangespoord. De dokters zijn van oordeel dat het lid van N.T.K. in ere hersteld kan worden.Meld een bug