Onze stevig ingepakte journaliste klopt er duchtig op los in rage room Wreck It in Brugge. Alles wat je er ziet, mag kapot.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze stevig ingepakte journaliste klopt er duchtig op los in rage room Wreck It in Brugge. Alles wat je er ziet, mag kapot. © Thomas Sweertvaegher

Voor het eerst in België: de rage room, een kamer waar je voor 150 euro alles mag kapotslaan

‘Anger rooms’ zijn mateloos populair in het buitenland, en sinds kort heeft ook België een plek waar je op opzwepende muziek dingen aan diggelen mag meppen. Maar is het even louterend als dat het leuk is? Katrin Swartenbroux deed de test.

8 reacties

 • Frank De Witte

  2 jaar geleden
  Doe spullen die niet kapot zijn naar de kringloop en de rest naar het container park ipv extra afval te produceren. En als je met je agressie geen weg kan, schrijf je dan bvb in bij een judo club, dan kan je ook nog bijleren wat discipline en respect is ipv met zo'n onnozele hype mee te doen.
 • Patrick Martens

  2 jaar geleden
  Vroeger kon je op de kermis met houten ballen alles kapot gooien in een nagemaakte living.Je kon niks winnen, alleen hard gooien met die houten ballen. De mensen stonden ervoor aan te schuiven.
 • Gaston Foubert

  2 jaar geleden
  Ga een flink eindje lopen tot je tong op je knieën hangt en het zal ook over gaan.
 • Mia Verhulst

  2 jaar geleden
  Als je dit nodig hebt om “te ontspannen” of om je woede af te reageren zou ik zeggen dat je beter eens naar een psycholoog gaat of een cursus woedebeheersing gaat volgen. Wat draagt dit in godsnaam bij in de maatschappij? Vernielzucht is niet goed te praten!
 • willy van der Wijk

  2 jaar geleden
  Wat is er aan de hand met de mensheid , terug naar het barbarisme ?, of de hoffelijkheid, in welke wereld wil je zijn er is alleen maar zijn met heel u lichaam .
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. 1 april: nieuwe politiebolide jaagt op Antwerpse straatracers, Stonehenge wordt afgebroken, alcoholverbod voor Leuvense studenten vanaf 20°C
  1

  1 april: nieuwe politiebo­li­de jaagt op Antwerpse straatra­cers, Stonehenge wordt afgebroken, alcoholver­bod voor Leuvense studenten vanaf 20°C

  Elk jaar levert 1 april weer een stroom aan grappen en grollen op. Zo jaagt de Antwerpse politie voortaan met een aangepaste bolide - een Lamborghini Huracan - op “patsers, straatracers en tuners”. In de Nederlandse stad Groningen heet de Coronastraat - de straat bestaat echt - voortaan de AstraZenecastraat. En in Engeland verhuist de duizenden jaar oude steenformatie Stonehenge naar Wales.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"