Voor de liefhebbers: sekspop van 5.500 euro (basisprijs)

Raphaele (links), een van de drie medewerkers van Dreamdoll, legt de laatste hand aan de make-up van een van hun poppen.
reuters Raphaele (links), een van de drie medewerkers van Dreamdoll, legt de laatste hand aan de make-up van een van hun poppen.
In het anders zo rustige Duppingheim, een plaatsje nabij Straatsburg, werkt een driemansbedrijfje in alle naarstigheid aan de droompop veler mannen. Bij de firma Dreamdoll kunnen gegadigden hun silicoongeworden natte droom online bestellen. Je moet er wel 5.500 euro voor neertellen.

En dat is nog maar de basisprijs. Over eventuele opties gaan we niet in detail treden. Geïnteresseerden kunnen hier hun licht opsteken.

De erg realistische poppen zijn beschikbaar in vier haarkleuren en evenveel kleuren van ogen. Ze wegen zowat 40 kilogram, mede dankzij een 'geraamte' uit ultralicht aluminium. Alleen al de bouw van dit skelet duurt een week.

Precisiewerk
De drie werknemers van Dreamdoll laten zich overigens niet opjagen. Ze produceren per jaar niet meer dan een honderdtal silicone sekspoppen. Hun oog voor detail zal hier niet vreemd aan zijn. De klanten komen voornamelijk uit Europa.

Thierry Reverdi, eigenaar van Dreamdoll, legt het kapsel van een pop in de goede plooi.
reuters Thierry Reverdi, eigenaar van Dreamdoll, legt het kapsel van een pop in de goede plooi.
Het geraamte van ultralicht aluminium.
reuters Het geraamte van ultralicht aluminium.
reuters
reuters
reuters
reuters
reuters
REUTERS
reutersReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels