Vliegtuig ontruimd nadat dronken passagier overgeeft op hoofd van vrouw

Het haar van de vrouw wordt door een stewardess gereinigd.
Twitter Het haar van de vrouw wordt door een stewardess gereinigd.
Een vooralsnog onbekende vrouw is aan boord van een toestel van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Spirit Airlines op wel heel smerige wijze het slachtoffer geworden van een stomdronken passagier. De man leegde zijn maag over het haar van de reizigster, waarna de gezagvoerder het hele vliegtuig liet ontruimen voor een grondige schoonmaakbeurt. 

Het ranzige incident vond plaats toen het vliegtuig op het punt stond te vertrekken van Chicago naar Baltimore. Maar wat een doorsneevlucht met de low budgetmaatschappij had moeten worden, werd tot afgrijzen van de passagiers een drama.

Een ladderzatte man besmeurde een blonde vrouw door over te geven op haar hoofd. Reiziger Cassidy Smith fotografeerde en filmde het oproer aan boord van het toestel en op het vliegveld waar de dronken man werd aangehouden.

Volgens Smith bleef het vrouwelijke slachtoffer uiterst kalm toen ze had ontdekt wat haar was overkomen. Vervolgens liet ze vrij onbewogen toe hoe een stewardess met plastic handschoentjes probeerde de ergste troep uit haar lokken te prutsen.

“Als ik dit had meegemaakt, was ik waarschijnlijk overleden van schaamte en smerigheid”, aldus Smith op Twitter. Ze meldt ook nog dat de vrouw op het vliegveld mocht douchen en toen het vliegtuig weer schoon was, ze met natte en schone haren weer instapte en deed of er niets was gebeurd. 

Smith, zo stelt ze, vindt de geduldige en ogenschijnlijk begripvolle opstelling van de vrouw een groot compliment waard en meent dat Spirit Airlines haar de kosten van het vliegtripje moet vergoeden. Of de maatschappij dat zal doen is onduidelijk. De luchthavenautoriteiten hebben geen andere details over het voorval gegeven en de identiteit van de dronken passagiers niet prijsgegeven. 

Na het eerste incident zorgden twee andere dronken passagiers opnieuw voor een kliederboel door in een van de toiletten een kraan open te laten staan. Daardoor liep er water de cabine in, ook zij werden van het vliegtuig gehaald.
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Johan Van Biesen

  Persoonlijk kijk ik altijd eens rond bij de passagiers die op mijn vlucht moeten boarden, als ik er zie die dronken zijn of unruly, dan signaleer ik dat aan het personeel die aan de incheckbalie staat, die doen in 99% van de gevallen wel wat ze horen te doen, nl deze mensen niet toelaten op het vliegtuig.

 • Geert Vande Walle

  Een klein flesje water mag niet mee op het vliegtuig, een fles alcohol wel .

 • Tina Colpaert

  Voor passagiers opstappen haal die dronken mannen eruit als er dat 1 mij zou lappen kreeg die klop tot hij niet meer bijkomt en hij zou alles kapper nieuwe kleren etc betalen al moest ik het zelf uit zijn portefeuille halen!

 • Anna Kupper

  Sommige mensen zijn echt zo degoutant, zouden voor altijd vliegverbod moeten krijgen, en de kosten betalen natuurlijk.

 • Mathias Lunders

  Stop met alcohol te serveren in de luchthavens en vliegtuigen en dronkaards de toegang ontzeggen. Hoeveel problemen heeft alcohol al niet veroorzaakt op luchthavens en vluchten.