Vier gedetineerden betrapt die geregeld ontsnapten om whiskey in Texaanse gevangenis binnen te smokkelen

De vier betrapte smokkelgevangenen.
Jefferson County, Texas, Sheriff's Office De vier betrapte smokkelgevangenen.
Het was ook de directie van de gevangenis in het Texaanse Beaumont ter ore gekomen dat sommige gedetineerden er al eens op uit trokken om smokkelwaar als whiskey en gsm’s te scoren buiten de gevangenismuren. Het personeel lag daarom vrijdagavond op de loer om de daders eindelijk op heterdaad te kunnen betrappen. Mét succes.

Rond 22u30 vrijdagavond spotte de arm der wet vier mannen buiten het domein van de federale gevangenis in Beaumont langs een naburige ranch. Ze probeerden nog weg te vluchten toen ze de verscholen agenten in de mot kregen, maar werden alle vier ingerekend. De gesnapte gedetineerden hadden whiskey en gsm’s bij zich, die voor hen waren klaargelegd.

Het gaat om Julian Lemus (34), Leo Martinez (25), Silevstre Rico (35) en Robert Young (45). De autoriteiten deelden niet mee voor welke feiten ze vastzaten. Ze zijn nu alleszins aangeklaagd voor hun tijdelijke ontsnapping.

Het is niet bekend waarom het viertal dit al meermaals deed, blijkbaar zonder de intentie om definitief te ontsnappen. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Kurt Bourdeaux

    Op een dag vind je de job van je leven...