VIDEO. Trump stapt Air Force One op met 'toiletpapier' aan zijn schoen

De president loopt de trap op met een stuk toiletpapier onder zijn linkerschoen. Pas wanneer hij de drempel overgaat, laat het los.
Twitter: @MaltLiquorLogic De president loopt de trap op met een stuk toiletpapier onder zijn linkerschoen. Pas wanneer hij de drempel overgaat, laat het los.
"Kan het presidentschap van Trump nog bizarder?" Trump werd vandaag op video vastgelegd terwijl hij de vliegtuigtrap besteeg om de Air Force One te betreden. Daar is niets vreemds aan, maar wat iedereen onmiddellijk opviel is dat de president een stuk toilet(?)papier aan zijn schoen had hangen.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De reacties op Twitter waren meteen niet mals. "Dat is ook niet zo gek, aangezien hij een stuk stront is", klonk het onder andere. Anderen kwamen dan weer niet bij van het lachen.

Sommigen zien in het beeld het bewijs dat Trump zelfs door zijn eigen medewerkers niet meer gerespecteerd wordt, omdat niemand de president even gewezen zou hebben op het papiertje onder zijn schoen.
9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Paul Verbeeck

  Hij gaat voorbereid en met eigen voorraad op stap

 • Wouter Smekens

  Trump liet vast ook een scheet zeker? En die domme media maar mee met een nog dommere massa! Trump heeft geen bloed aan zijn schoen, zoals Killery!

 • Joeri Wahlers

  Daar is hij er weer. Den Benny Hill van onze tijd.

 • Edmond Dantès

  Dat is toch om het sch..t van te krijgen.

 • Tom Caers

  Hahaha wat een clown.