VIDEO: Man kuiert op z'n dooie gemakje tussen de opstijgende vliegtuigen door op luchthaven van Zaventem

Enkele vliegtuigspotters zagen de man eerst de omheining van Brussels Airport over kruipen om nadien doodleuk over de start- en landingsbaan te wandelen.
Brecht De Rycke/Facebook Enkele vliegtuigspotters zagen de man eerst de omheining van Brussels Airport over kruipen om nadien doodleuk over de start- en landingsbaan te wandelen.
Op de luchthaven van Zaventem heeft een man gisteren zijn leven geriskeerd door tussen twee opstijgende vliegtuigen door de start- en landingsbaan over te steken. 

Enkele vliegtuigspotters zagen de man eerst de omheining van Brussels Airport over kruipen om nadien doodleuk over de start- en landingsbaan te wandelen. De politie werd verwittigd en zou de man gevat hebben. Wat hem bezielde, is niet duidelijk. 
21 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Ronny Van de Wal

  Gaan we weer een onderzoekscommissie krijgen over dit geval???

 • Peter Nols

  Zolang het NVA-ministers zijn die voor de veiligheid instaan zal het ons veel kosten maar niets opleveren, integendeel.

 • Tom Behaeghel

  Ik reed er net langs toen de politie hem oppakte aan de buitenomheining van de luchthaven. Hij probeerde nog over de prikkeldraad te ontsnappen maar de politie was net op tijd. Daar hing hij dan in t-shirt vast op de prikkeldraad. Moet pijn gedaan hebben :-)

 • gustaaf carpels

  Hoe staat er geen eletriciteit op van boven Die prikkeldraad is toch simpel beveiliging Zou houden ze beesten binnen maar kan ook Afschrikken he alleen gaat hier de truk van Pavlov Niet helpen

 • Erwin Werwaarts

  Landingswielkast-passagier in spe ?