VIDEO. BMW-bestuurder slechts lichtgewond na horrorcrash tegen tunnelingang

Facebook Slovenskej republiky
Een verkeerscamera in Slovakije heeft donderdagochtend vroeg gefilmd hoe een BMW aan hoge snelheid een vangrail raakte en zo tegen de ingang van een tunnel vloog. Als bij wonder raakte de automobilist slechts lichtgewond.

Het ongeval gebeurde omstreeks 5 uur ‘s ochtends aan een snelwegtunnel nabij de noordelijke stad Poprad. De 44-jarige bestuurder legde een negatieve alcoholtest af. Hij verklaarde korte tijd te zijn ingedut. Het is niet duidelijk of hij strafrechterlijk wordt vervolgd.

Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken. De Slovaakse politie heeft de vertraagde beelden van de verkeerscamera via Facebook gedeeld.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Patrick Aartsen

  Hubrecht : vreemde reactie hoor, die tunnel mag nog zo verlicht zijn als mogelijk, vanaf het moment dat de chauffeur ligt te maffen zal er niets helpen hoor. En wat betreft die borden te laat zien, dat ligt meestal ook aan het chauffeurke hoor :-)

 • Erwin De Meyer

  Ferme lancering en veel geluk gehad.

 • Jan Vanholsbeeck

  Slecht verlicht? Op zijne auto staan toch lichten om te zien op welke rijstrook hij rijdt (of ernaast in zit geval)? Dan rij je automatisch tunnel binnen. Maar ja als je er naast rijdt, zal het eerder liggen aan vermoeidheid, dronken zijn, concentratieverlies zou ik zou zeggen.

 • Bruno Draulans

  Jawatte, dat had een fragment uit een film kunnen zijn. Ik denk dat die man nu wel direct wakker was. Iets trager gereden, was die gewoon weer op de wielen terecht gekomen, zoals De Duckes Of Hazzard. :-)

 • HUBRECHT HUBRECHT

  Blijkbaar is de tunnel niet goed zichtbaar. Slecht verlichtte wegen in Slowakije. Er staan borden voor snelheidsbeperkingen, maar meestal zie je die te laat, maar de politie staat wel klaar om je direct voor onmiddellijke inning. Trouwens zijn er zeer veel ongevallen op de Slowaakse wegen. Ik heb er slechte ervaring mee als Belgische inwoner.