Vicegouverneur begroet Amerikaanse president met bizarre (harige) Trump-sokken

De vicegouverneur was maar wat blij met zijn Trump-sokken.
Gumball Poodle Twitter De vicegouverneur was maar wat blij met zijn Trump-sokken.
De Amerikaanse president Donald Trump werd gisteren op een opvallende manier begroet toen hij arriveerde in Lake Charles in Louisiana. Vicegouverneur Billy Nungesser rolde zijn broek op om zijn sokken aan de president te showen. Héél speciale sokken.

Op de kousen van Nungesser pronkte de beeltenis van de president in blauw pak, typische rode das én – jawel – een pluizig stukje blond haar. 

Trump, die in Louisiana was om te praten over energiebeleid, leek onder de indruk van het bizarre schouwspel. Met een glimlach poseerde hij voor de aanwezige pers, wijzend naar de opvallende sokken van de luitenant-gouverneur.

De bewuste kousen, gemaakt door Gumball Poodle, worden verkocht op Amazon en worden daar omschreven als “Donald Trump-sokken met zacht, luxueus haar dat je kan stylen en kammen”. Er hoort zelfs een bijpassend kammetje bij. Het kabinet van de vicegouverneur van Louisiana tweette later over de ontmoeting met de hashtag #makesocksgreatagain.

AFP
AP
AFPReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.