Vermiste man gevonden, al heeft hij volgens politie "wat uit te leggen aan verloofde"

ANP XTRA
Een Duitser die werd vermist in Nederland is vandaag in goede gezondheid aangetroffen. Hij verbleef in de buurt van het Groningse Lauwersoog, maar verdween - blijkbaar boven zijn theewater - in de nieuwjaarsnacht. 

Zijn vrienden gaven de 24-jarige man op als vermist, waarna de politie een grote zoekactie startte. Speurhonden zochten in de bossen en ook een helikopter rukte uit.

De jongeman werd uiteindelijk aangetroffen in een hotel 50 kilometer verderop. Volgens de politie heeft hij "wat uit te leggen aan zijn verloofde".

De tweet lokte heel wat reacties uit, waarna een tweede volgde:
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Juliette Francois

    Hij zat op een ander. Letterlijk en figuurlijk...

  • lodewijk maesen

    zo politiek correct haha

  • Karel Valgaern

    Het is inderdaad niet aan de politie om meer details over de zaak in de openbaarheid te brengen, zeker niet op die manier. Men had mij in het verleden dan ook wel enkele keren laten zoeken. Ik durfde ook wel eens plots "te verdwijnen" terwijl ik boven theewater was... :)))