Het opsporingsbericht van Lyuda Kuzina.
Volledig scherm
Het opsporingsbericht van Lyuda Kuzina. © Videostill YouTube

Vermist meisje (1) overleeft drie nachten in Russisch woud: “Ze heeft beloofd nooit meer weg te lopen”

Een Russisch meisje van bijna twee jaar oud is afgelopen weekend teruggevonden na drie nachten te hebben overleefd in een dicht bos waarin volgens verschillende media ook beren en wolven leven. Honderden mensen gingen in die dagen naar het meisje op zoek. Lyuda Kuzina werd teruggevonden onder de muggenbeten, maar maakt het verder goed. "Ze heeft tegen haar moeder gezegd nooit meer weg te lopen’. 

0 reacties

  1. Oma nodigt per ongeluk verkeerde tiener uit voor Thanksgiving, zeven jaar later vieren ze nog altijd samen

    Oma nodigt per ongeluk verkeerde tiener uit voor Thanksgi­ving, zeven jaar later vieren ze nog altijd samen

    Thanksgiving is een traditioneel Amerikaans feest dat gevierd wordt met de hele familie en met vrienden. In 2016 nodigde oma Wanda Dench uit Arizona iedereen uit met een sms’je. Maar bij de geadresseerden stond het verkeerde nummer van haar kleinzoon. De uitnodiging kwam zo terecht bij een compleet onbekende, de 17-jarige Jamal Hinton. “Mag ik toch mee aanschuiven?”, grapte de tiener. Dit jaar vieren Wanda en Jamal voor de zevende keer op rij samen Thanksgiving.
  2. Mama uit Texas vindt na 51 jaar eindelijk via DNA-test haar dochter terug die als peuter ontvoerd werd

    Mama uit Texas vindt na 51 jaar eindelijk via DNA-test haar dochter terug die als peuter ontvoerd werd

    1971, Fort Worth, Texas. Melissa Highsmith is een peuter van 21 maanden. Haar mama Alta Apantenco staat er alleen voor en zoekt een babysit die tijdens Alta’s werkuren op Melissa moet passen. Zelf zal ze die vrouw nooit ontmoeten: het is Alta’s huisgenote die op 23 augustus 1971 de kleine Melissa toevertrouwt aan de oppas. Die komt nooit terug met het kind. Melissa blijft meer dan 50 jaar spoorloos, tot haar familie haar uiteindelijk kan opsporen via een online DNA-databank. Kerst valt vroeg dit jaar voor de familie.