Verjaardagsfeestje voor kindjes loopt uit de hand: 3 gewonden

De ouders gaven duidelijk niet het goede voorbeeld op een verjaardagsfeestje voor kinderen in Sydney. De party ontaardde in een knokpartij, waarbij drie gewonden werden afgevoerd naar het ziekenhuis.

De ruzie zou begonnen zijn toen de ene vader de andere ervan beschuldigde aan het haar van zijn zesjarige dochtertje te hebben getrokken in het Lollipops Playland and Cafe in Wetherill Park in een buitenwijk van Sydney. Het meisje ging klagen bij haar vader die op zijn beurt verhaal ging halen bij de vermoedelijke dader. En toen zat het spel op de wagen.

Een van de mannen, een 48-jarige, zou dan aangevallen zijn door een groepje kerels, waardoor hij op de grond terechtkwam. Zijn vrienden van 27 en 32 schoten hem ter hulp maar kregen zelf ook klappen. De groep die de eerste slagen zou uitgedeeld hebben, vluchtte dan weg met de auto. De drie slachtoffers moesten allen naar het ziekenhuis gebracht worden voor verzorging van de wonden aan hun hoofd en handen.

Volgens een getuige waren er wel twintig mensen met elkaar aan het knokken.  Er loopt nog een onderzoek naar het gebeuren. Maar iedereen is het erover eens dat dit niet iets is wat kinderen zouden moeten meemaken.

kos