Verboden te 'schuren' op dansvloer in tienerdisco

UNKNOWN
Omdat seksueel getint dansen in de Nederlandse tienerdisco Alcazar de spuigaten uitliep, heeft de discotheek uit Putteshoek bij Rotterdam beslist 'het schuren' op de dansvloer te verbieden. Tijdens die pikante dansjes worden de geslachtsdelen van de jonge dansers tegen elkaar aan gewreven. Volgens de uitbaters van de discotheek gaan de feestende tieners (12 tot 15 jaar) daarin veel te ver, want jongens trekken een condoom over hun geslacht en komen klaar tijdens het 'schuren'. Dat meldt AD.nl.

"Meisjes klaagden bij de security dat zij tijdens het dansen seksueel betast werden," zegt eigenaar Leen Streefkerk tegen het AD. "Daarna merkten we dat de condoomautomaten in het toilet na de feesten nagenoeg leeg waren. Jongens doen een condoom om en gaan dan zo hard tegen de meisjes aanschuren, dat zij klaarkomen in hun broek. We hebben het daarom direct verboden."

Meteen buiten
Wie tegen dat verbod ingaat, wordt er direct uitgezet. "Onze veiligheidsmensen houden het scherp in de gaten. Wij willen een correcte disco zijn. Tijdens de speciale feesten voor tieners mag er daarom ook niet worden gerookt en wordt er geen alcohol geschonken. Dit gaat veel te ver. Ik sta zelf nog steeds perplex dat kinderen tussen de 12 en 15 dit willen doen." (ad/kh)