Vader van 9 kinderen ontdekt na 35 jaar huwelijk dat hij onvruchtbaar is

Shutterstock
Een man die al 35 jaar getrouwd was met zijn vrouw en negen kinderen had met haar, heeft na een bezoekje aan een uroloog ontdekt dat hij al die tijd onvruchtbaar was. Hij heeft de scheiding aangevraagd.

Het doktersbezoekje veranderde in een nachtmerrie voor de man uit Sidi Slimane, een stadje in het noordwesten van Marokko. De uroloog ontdekte dat de man een kluwen van spataders in zijn teelbal had. Daardoor kan de temperatuur in de balzak oplopen, wat niet gunstig is voor de productie van zaadcellen. Het probleem was bij de leraar van die aard dat hij onvruchtbaar was, en dus geen kinderen kon krijgen. Dat was bovendien al heel zijn hele leven zo.

Getrouwd sinds 1983

De man was behoorlijk in shock. Het besef dat zijn vrouw hem al jarenlang bedroog, en dat bovendien ook nog eens een andere man de biologische vader van zijn negen kinderen was, deed hem beslissen om meteen de echtscheiding aan te vragen en alle banden met zijn vrouw te verbreken. Hij was al sinds 1983 getrouwd met haar.

Volgens De Telegraaf is vreemdgaan volgens de Marokkaanse wetgeving strafbaar. De vrouw zou dan ook een celstraf van een maand tot een jaar boven het hoofd hangen.
16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Franky Verdegem

  Ik schrik dan ook niet meer van gezinsdrama!

 • guy vermeulen

  gebeurd hier dagelijks !

 • ISABEL FRANCOIS

  En zijn die 9 dan van dezelfde man of zijn het 9 keer andere vaders?Ja...ze heeft wel goed haar best gedaan. :-)

 • dominique van beylen

  Na 35 jaar zou zijne "euro" gevallen zijn, hoe oud zijn die kinderen dan al ? Opbrengen zal hij er niet meer moeten voor doen want dat zijn allemaal volwassenen. Geopereerd ja, dat is die man of anders héééél dom, dat hij nooit iets heeft ondervonden dat zijn vrouw vreemd ging, en dat voor een Marokkaan, die wilt iedereen blaaskes wijsmaken, en denkelijk is hij nog een islamiet ook.

 • Marcokatrien Meulemans

  Je gaat me toch niet zeggen dat hij dat niet door gat achter 9 kinderen komaan he larie in pakjes