Vader dumpt 80.000 centen in voortuin van ex als laatste betaling alimentatiegeld

Een Amerikaanse vader heeft zijn frustraties tegenover zijn ex-vrouw op bijzonder opvallende wijze kenbaar gemaakt. De man dumpte 80.000 pennies in haar voortuin. Het bleek te gaan om de allerlaatste betaling alimentatiegeld, aangezien zijn jongste dochter zonet 18 jaar was geworden. Beelden van het incident gaan viraal, de moeder en haar twee dochters hebben intussen besloten om de smakeloze actie om te zetten in een goede daad. Ze doneerden het volledige bedrag van omgerekend 800 dollar of 660 euro aan een nabijgelegen centrum voor slachtoffers van huiselijk geweld.

29 reacties

 • ghita lamouri

  1 maand geleden
  Vroeger waren er mannen die werken voor hun gezin . Nu zijn er uitzonderingen. Een vrouw is een licht in je huis . Dat beseffen veel niet. 9 maanden zwangerschap en dan een kind op de wereld brengen . En dan krijgt ze zoiets van een man . SCHAAM U
 • johan vankeirs

  1 maand geleden
  80.000 penny's, die heeft daar toch een hele tijd moeten voor sparen of wel heeft hij in de offerblokken gezeten!
 • Jan Jansen

  1 maand geleden
  zoiets doe je niet zomaar, wees maar gerust dat die man 18 jaar het bloed onder zijn nagels gepst werd. Maar dat zal zij er niet bij vertellen. Ik heb ook zo'n (h)ex. Emancipatie ? Vrouwen hebben altijd gelijk en mannen zijn de smeerlappen ? Wordt eens wakker, En zoals iemand anders al zei : alimentatie dient voor de opvoeding van je kinderen. Ze gebruikt dit geld dus niet waavoor het bedoeld is en hangt de schijnheilige uit door het te doneren aan een "goed" doel.
 • Karen Neuckens

  1 maand geleden
  Opvallend dat vooral mannen antwoord bieden in de zin van :schaf alimentatie af of ze hadden het geld niet nodig... Zonder man geen kind toch? Als je niet je dagelijkse verantwoordelijkheid wil opnemen om mee in te staan voor de opvoeding van je kind, moet je maar je financiële plicht naleven. Dat is niet enkel voor de vrouwen. We leven niet in de middeleeuwen
 • Lieve Van Tallo

  1 maand geleden
  Zielige mens, je moet zo maar een vader hebben. De relatie met zijn dochters zal nu niet op beteren. Als je kinderen hebt heb je ook plichten sommige vergeten dat precies! Gelukkig hebben de meisjes een goed hart en schenken ze het aan een goed doel.