Jeffrey Vercaigne van JefStetics World.
Volledig scherm
Jeffrey Vercaigne van JefStetics World. © screenshot

Urban explorer deelt beelden van verlaten parenclub met “geheime sm-kelder” in Sint-Truiden

Jeffrey Vercaigne deelt opmerkelijke beelden van een bezoek aan een verlaten parenclub in Sint-Truiden. Hij is een urban explorer of urbexer, iemand die graag verlaten gebouwen verkent. Samen met drie vrienden trekt hij grote ogen bij het zien van een reeks bubbelbaden, luxueuze douches, bedden en strippalen.

1 reactie

 • Kristof Vercauteren

  8 maanden geleden
  Urban explorer, is dat een ander woord voor inbreker?
 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.