Ufo gespot boven Rome?

Vloog er een ufo boven Rome? Als we twee enthousiaste Italianen mogen geloven dan was dat zeker het geval. Een van hen maakte beelden van twee vliegende objecten boven de Italiaanse hoofdstad. Uit een eerste analyse blijkt alvast dat er alvast sprake is van een ster, het tweede object wordt nog onderzocht.

De ufo's werden op 8 februari rond 17.50 uur gespot. Een van de objecten zigzagde en stopte maar maakte geen lawaai. Het duo liet de beelden bestuderen door het UFO Centrum (CUFOM) en uit de eerste analyse blijkt dat een van de objecten vermoedelijk een ster was. Het onderzoek naar het tweede "ongewone object" is nog aan de gang.

Een van de mannen weet het zeker, het is een ufo. Hij sluit alle andere mogelijkheden uit. Van een vliegtuig, een ballon of Chinese lantaarn is er volgens hem geen sprake. Hij spotte de objecten aan de hemel toen hij het vuilnis op de stoep zette en verwittigde een vriend die de beelden maakte. In 2012 werden ook al zes ongeïdentificeerde objecten waargenomen boven Viareggio.